Menu

Spoedpost Huisartsen Zutphen

Heeft u na 17 uur met spoed een huisarts nodig in verband met klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag en/of mogelijke verdenking coronavirus, belt u eerst de spoedpost, tel. 0900-2009000.

Kom niet zomaar naar de Spoedpost.

De triagist zal door uitgebreide bevraging een inschatting maken of u door een huisarts gezien moet worden of dat het tot de volgende dag kan wachten.

De spoedpost is bedoeld voor medische klachten, die zo dringend zijn, dat ze niet kunnen wachten tot het spreekuur van uw eigen huisarts.

Spoedpost huisartsen Zutphen verzorgt spoedeisende huisartsenzorg gedurende de avonden, nachten, weekenden en erkende feestdagen voor mensen die een huisarts nodig hebben in Almen, Brummen, Eefde, Laren, Lochem, Ruurlo, Steenderen, Voorst, Vorden, Warnsveld en Zutphen.

Afhankelijk van de ernst van uw probleem volgt een telefonisch advies of vragen we u om naar de spoedpost te komen. Is dit medisch gezien onmogelijk, dan komt de arts naar u toe. We werken uitsluitend volgens afspraak. Bel 0900 – 200 9000 voor contact.