Menu

Huisartsenpost

Heeft u na 17 uur met spoed een huisarts nodig in verband met klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag en/of mogelijke verdenking coronavirus, belt u eerst de huisartsenpost, tel. 0900-2009000.

Kom niet zomaar naar de Huisartsenpost.

De triagist zal door uitgebreide bevraging een inschatting maken of u door een huisarts gezien moet worden of dat het tot de volgende dag kan wachten.

Als u klachten heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus en u door een huisarts gezien moet worden, kunt u vanaf woensdagavond 25 maart vanaf 17 uur ‘s avonds en in het weekend worden doorverwezen naar de Corona Huisartsenpost de Uitwijk. Op deze manier proberen we iedereen zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting. U krijgt hiervoor instructies van de huisartsenpost.

Let op, bij afspraak Corona Huisartsenpost de Uitwijk:

  • u krijgt alleen na verwijzing van de huisartsenpost een afspraak bij de Corona Huisartsenpost de Uitwijk. Kom niet zomaar naar de Corona Huisartsenpost
  • u wordt onderzocht door een huisarts in beschermende kleding
  • u mag maximaal 1 begeleider meenemen
  • u wordt niet getest op het coronavirus, dit gebeurt alleen in het ziekenhuis bij mensen die worden opgenomen bij verdenking op besmetting.

 

 

 

De huisartsenpost is bedoeld voor medische klachten, die zo dringend zijn, dat ze niet kunnen wachten tot het spreekuur van uw eigen huisarts.

Huisartsenpost Regio Zutphen verzorgt spoedeisende huisartsenzorg gedurende de avonden, nachten, weekenden en erkende feestdagen voor mensen die een huisarts nodig hebben in Almen, Brummen, Eefde, Laren, Lochem, Ruurlo, Steenderen, Voorst, Vorden, Warnsveld en Zutphen.

Afhankelijk van de ernst van uw probleem volgt een telefonisch advies of vragen we u om naar de huisartsenpost te komen. Is dit medisch gezien onmogelijk, dan komt de arts naar u toe. We werken uitsluitend volgens afspraak. Bel 0900 – 200 9000 voor contact.